:: HOROSCOP

Sasha

>> LOTO generator
Sașa extrage pentru tine numerele cîștigătoare

Metode de interpretare a viselor

  >> Cum să ai succes

Succesul este la îndemîna ta!

Yin-Yang si schema celor opt trigrameSuccesul nu este întotdeauna, așa cum s-ar crede, rezultatul eforturilor noastre. Zicala americană: "Dacă vrei, poți" nu se adeverește decît în puține cazuri, care pot fi considerate excepții. Atunci cum să faci ca să ai succes?

Sînt atîtea probleme care ne pot frămînta: școala, examenele, prietenii, iubitul/iubita, părinții, cariera profesională și, nu în ultimul rînd BANII. Cum să te descurci cu toate acestea? Este suficient efortul?

Oamenii antichității știau deja că efortul îndreptat într-o direcție nu este suficient. Mai este nevoie de acceptul zeilor.

Azi nu mai credem în zei (sau mai credem dar cu rețineri). Totuși este evident că există zile, luni, ani, propice unor activități. Tot așa există momente în care nimic nu iese. Se pare că există un destin cosmic - ce afectează toate ființele - care intervine benefic sau nu în activitățile noastre. Dar cum putem cunoaște care este "calitatea" acestor tendințe vremelnice? Cum putem ști dacă ele ne ajută sau nu?

Simbolul chinez pentru schimbareCu ajutorul oracolului. Anticii chinezii ne-au lăsat cel mai vechi oracol din lume, concentrat într-o carte numită I Ching sau "Cartea schimbărilor" . Acest oracol poate fi consultat și azi și el ne explică în termeni simbolici care este tendința vremelnică, dacă ne favorizează sau nu. El poate fi accesat chiar și online fără prea mare efort din partea ta.

Poți apela la acest Oracol pe pagina de taoism de la adresa http://www.taoismonline.org/iching_oracol.html

Succes!
Cristi Bălan, Webmaster

Home | Bioritm | Ghid astral  | Interpretarea viselor | Servicii și cursuri online                           >>> Download

 

Horoscop 2010.

Home | Bioritm | Ghid astral  | Interpretarea viselor | Servicii și cursuri online                           >>> Download

 

Horoscop 2020.